Na 2 jaar

Op de kop af twee jaar geleden onderging ik de "BEAM" chemo kuur en kreeg daarna mijn stamcellen terug. Daarmee werden twee heftige behandelingen afgesloten en begon mijn herstelproces van agressieve non-Hodgkin (DLBCL, stadium 4).

Daarnet heb ik een hele goeie bloed uitslag gehad, nadat tot nu toe vooral mijn trombocyt waarden steeds te laag waren. Nu zijn mijn waarden dus met sprongen verbeterd. En dat is zeker bij mijn kanker variant best uitzonderlijk. Zonder medicijnen, mét een nieuwe mindset en nieuwe dagelijkse routines. Die tweede behandeling (de stamcelbehandeling volgde direct op mijn eerstelijns behandeling) noemde mijn arts een "Louis van Gaal actie" 🤤 en hij keek daar enigszins vergenoegd bij. Maar ook blij. En terecht! Het was de ultieme noodgreep - nadat de kanker teruggekomen was tijdens de eerstelijns behandeling - die dus uitermate goed heeft uitgepakt. Ik voel me beter en fitter dan ever, ook in mijn hoofd. En ik ben dus heel blij en dankbaar. 🙏🏼


9 keer bekeken

Executive Angel Coach Advies DGA's Hilversum

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook
  • Twitter

©2019 door GwizzPR